Opleiding Physical Performance Trainer

Het gat verkleinen tussen de trainers/sportverzorgers en de Sportfysiotherapie’’ dat is de doelstelling van deze nieuwe bijzondere opleiding. Je leert in 6 dagen de zwakke schakels van een individu of een team herkennen door gebruik te maken van fysieke testen en videoanalyse. Vervolgens ga je met ‘’state of the art’’ behandel- en trainingstechnieken aan de slag om de zwakke schakels te versterken.

Ik wil de opleiding Physical Performance Trainer volgen

We gaan in op preventieve warming-up protocollen, screening modellen en trainingsvormen. We kijken kritisch naar reeds bestaande revalidatieprotocollen en leren trainingsschema’s opstellen, uitvoeren en evalueren. Alles gebaseerd op een gedegen, diepgaande sportanalyse en een gedegen (wetenschappelijke) onderbouwing.

Dus, wil jij in de praktijk (nog meer) het verschil gaan maken door de belangrijke schakel te zijn bij het voorkomen en herstel van blessures en het verbeteren van sportprestaties, dan is dit de cursus voor jou!

De opleiding wordt gegeven door Marsha Westerhof en Joeval Benjamins, 2 absolute toppers in de wereld van (sport)fysiotherapie en de begeleiding van topsporters en breedtesporters.

Agenda nascholingen Physical Performance Trainer

Hieronder wordt de startdatum van de geplande nascholingen getoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *